Det har bubblat om Selfmade Wave kollektivet på senaste. Sedan vi började jobba med kollektivet i somras har det kommit videos och mixtapes på löpande band och verkar inte sluta där.

Det började med en “Preview” video med Play och Benzy Benz som fungerade som en liten presentation av kollektivet och som vår Dannekun (aka Yung B) filmat och klippt. Den följdes upp av Vem?’s video “5 på morgonen”.

Strax efter att Vem? släppt sin introduktionsvideo släppte Play sitt mixtape Wavenism via Hotnewhiphop.com (LÄNK)

Sen var det dags för nästa medlem i kollektivet Ibbe Joaque att göra entré med trapbangern “Got 2 Go” och tillhörande video.

Vilket leder oss till det nysläppte mixtapet från Vem? som fått namnet Rök Idjute!! som också släpptes via Hotnewhiphop.com (LÄNK) och den första videon från mixtape är Låt Den Spela. Mixtapet har i skrivande stund hunnit blivit uppmärksammat på både Vadblirdetförrap-bloggen och Brytburken.se.

Mer är att vänta från detta kollektivet, då Joel Fungz och Benzy Benz jobbar för fullt på kommande material. Men även ett gemensamt släpp från hela kollektivet och gäster planeras bakom kulisserna.