Välkommen till Level 8 Studio, vår musikstudio belägen på åttonde våningen i ett av Hallundas nyaste höghuskomplex uppe på Eriksbergshöjden.

Förutom en magnifik utsikt över stora delar av norra Botkyrka (en plats där väldigt mycket svensk hiphop-historia har skrivits och spelats in) så erbjuder vi inspelning, mixning och mastring av kunniga och utbildade ljudtekniker som älskar att jobba med musik och dess utövare.

Level 8 Studio har funnits i toppen av kåken sedan 2006 och har växt från ett enkelt hemmabygge till en professionel inspelnings- och mastringsstudio i samma takt som vår kompetens bakom spakarna har ökat. Erfarenhet är den bästa läraren och under årens gång har hundratals artister som både rappar och sjunger spelat in sin stämma över kompositioner ur nästan varenda tänkbar genre, även om vi primärt arbetar med urban musik.

Vi på Level 8 Studio har alla fått privilegiet att arbeta med våra respektive idoler under årens gång och trots att vi ganska ofta har etablerade och ibland världskända artister i inspelningsbåset så finner vi lika stor glädje av att arbeta med oupptäckta förmågor och nybörjare bakom micken som kan behöva lite hjälp och vägledning för att uppnå sitt önskade resultat.

Tveka inte att skicka iväg en förfrågan om studiotid via vårt formulär här på sidan om du vill spela in allt från en låt till en hel skiva, eller om du redan har färdiginspelade låtar som du vill mixa och/eller mastra. VI erbjuder föremånliga priser och dessutom olika paketpriser vid större uppdrag allt skräddarsytt efter Era önskemål.