Vår video-shuno Yung B krigade sig igenom Stockholm Marathon i lördags trots regn och att det var dagen efter han tog studenten. Han sprang 42 km på 5.20.18 vilket är en helt ok tid med tanke på vädret och att det är första gången han springer en sån tävling. Ingen av oss hade ens pallat halva den sträckan så istället hejade vi fram honom från olika platser i stan med både piska och morot. Precis efter det här fotot togs började K springa efter honom med höttad näve skrikandes “SPRING!”. Det fick fart på Yung B.

Nån vecka innan sprang Yung B Skärholmsloppet iklädd en Level 8 T-shirt. Det loppet är bara en 5 km lång sträcka runt Skäris, och eftersom Yung B tränat inför 42 km-sträckan så konserverade han sin kraft alledeles för länge. Han kom in på 26.06 utan att ens vara andfådd. Med en sån löparklocka hade det nog gått avsevärt bättre. Vi fixar en sån till honom nästa år.

Vi fick även nöjet att se Malcom B kicka live utanför Skärholmen Centrum. Det var fler som kickade, bl.a. JaQe, men vi missade det och allt annat. Så kan det gå när det är galej i det centrum som vi botkyrkakids en gång i tiden såg som stan.

Vi tycker det är riktigt tungt att Yung B gör sin grej och vi kommer heja på alla evenemang som vi kan gå på i framtiden.