20130722-115433.jpg

Sveriges egna cruise-kungar Trappmusik är tillbaka efter en av förra årets bästa EP’s Slö & Slängd som var en spännande försmak på vad som komma skulle.

Och mer aptitretare skulle det komma. Först videon till Backspegeln/¡Vamos! inspelad på sköna locations i Köpenhamn följt av ride slow anthemet Sakta genom stan som kom inklusive en remix med STHLM Inkasso och Simon Emanuel.

Efter det släpptes låten Inte den som är den tillsammans med Östblockarn för nedladdning på Soundcloud och..

.. som att inte det var nog så släpptes singeln Favoritstolen som kom strax innan det var dags för albumrelease den 3:e Juli.

20130724-152901.jpg

Sedan releasefesten på Moderna Bar i Stockholm som bjöd på en gästspäckad kväll har Lever Livet hunnit få bra recensioner av bl.a. Folkbladet, Kingsize Magazine, Sydsvenskan och blivit uppmärksammade på flera stora svenska bloggar inklusive Discobelle och SVT’s PSL. Förutom det har de hunnit vara med i den uppskattade hiphoppodcasten Vadblirdetförrap och blivit bokade till Way out West i Göteborg senare i sommar.

Som grädde på moset så släpptes videon till T-3S #BOOM i skrivande stund så oavsett om ni glider i arraba på sommarvägarna eller avnjuter en kall dryck i solen, så kan ni luta er tillbaka i favoritstolen ett tag och skruva upp volymen på det perfekta soundtracket för livsnjutning på högsta nivå.